Een ronde brug die weerspiegeld wordt in het water

VEELGESTELDE VRAGEN

 

COVID-19

VANAF WANNEER ZIJN LIVE BEHANDELINGEN OF COACHINGS WEER MOGELIJK?

Vanaf 26 april 2021 mochten de niet-medische contactberoepen - waaronder wij vallen - weer opstarten. Uiteraard gelden er een aantal regels en beperkingen. Van jou verwacht ik dat je een mondmasker draagt en het gedurende de hele sessie op houdt. Kom meteen in makkelijk zittende kleren zodat je je ter plaatse niet meer hoeft om te kleden. Annuleer je afspraak wanneer jij of een van je naasten symptomen heeft. Probeer stipt te komen, want er is geen mogelijkheid om binnen te wachten. 

WELKE MAATREGELEN NEEM JE IN HET KADER VAN COVID-19?

De deur, deurbel, leuning van de trap en andere zaken die zowel door mij als door jou aangeraakt worden, worden na elke behandeling ontsmet. Voor en na elke behandeling of coaching wordt de ruimte minstens 10 minuten verlucht. Ik draag een chirurgisch mondmasker; jij mag kiezen welk masker jij draagt. Een behandeling zonder mondmasker is geen optie. De ruimte wordt mechanisch geventileerd met een ventilatiesysteem type D. In de ruimte staat tevens een CO2-melder. Zodra de waarde 900ppm overschrijdt, zal ik de ruimte even verluchten door de ramen te openen.

 

BEREIKBAARHEID

KAN IK MAKKELIJK PARKEREN IN JE BUURT?

Helaas niet. Er is een hoge parkeerdruk en het is moeilijk om parkeerplaatsen te vinden, een situatie die zeker niet verbeterd is door de coronacrisis en een aantal grote bouwwerven in de buurt. Ik kan je aanraden om te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Als je toch met de auto wenst te komen, gelieve dan 10 minuten extra te rekenen voor het zoeken van een parkeerplaats. In de Berthoutstraat heb je kans om nog plaats te vinden, of aan de andere kant van de Driekoningenstraat, in de Vredestraat, de Willem van Laarstraat of de Villegasstraat.

IS DE PRAKTIJK GOED BEREIKBAAR MET HET OPENBAAR VERVOER?

Zeker en vast. Het station Antwerpen-Berchem is op 10 minuten wandelafstand van hier. Aan de halte Driekoningen kan je afstappen nadat je met tram 7 of tram 15 naar hier bent gereisd. In de Driekoningenstraat is er tevens een bushalte waar je bus 21 of 32 kunt nemen. 

 

LIVE SESSIES

MOET IK METEEN BETALEN BIJ EEN ONLINE BOEKING?

Nee. Je betaalt na afloop van je live sessie. Je kan zowel cash (liefst gepast geld meebrengen) als met Payconiq by Bancontact betalen. Elektronische betaling via Payconiq heeft mijn voorkeur. 

WAT DRAAG IK BEST VOOR EEN SHIATSUBEHANDELING?

Jij ligt gekleed op een futon, op de grond. Je draagt best kleren waarin je je comfortabel voelt en waarin je goed kunt bewegen, zoals bv. een jogging uit katoen. Jeans is minder geschikt, net als een rok zonder kousen eronder. Hoewel het in de behandelruimte minstens 22 graden warm is, koel je snel af tijdens het liggen. Zorg ervoor dat je warm genoeg gekleed bent.