PRIVACYBELEID

Versie 1, 20 januari 2021

 

CONTACTGEGEVENS

Eva Vleugels maakt deel uit van Catuskoti bv, BE0647728683. Catuskoti bv is gevestigd te Sint-Lambertusstraat 119, 2600 Berchem, België. Eva Vleugels is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. U kan Eva Vleugels bereiken via info@evavleugels.be.

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Eva Vleugels verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verkrijgen en verwerken via het contactformulier op de website, Wix (de website builder) en Ascend by Wix (de customer service tool van Wix), de online boekingstool en Google Analytics:

  • voor- en achternaam

  • telefoonnummer

  • e-mailadres

  • overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie en telefonisch

  • locatiegegevens

  • type browser

  • IP-adres

  • gegevens over uw activiteiten op onze website

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@evavleugels.be, dan verwijderen wij deze informatie.

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG WIJ PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN

Eva Vleugels verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • het afhandelen van uw betaling

  • verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

  • u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren

  • u te informeren over wijzigingen van de diensten en producten

  • ter verbetering van de website 

  • bij een wettelijke verplichting, zoals de belastingaangifte. 

HOE LANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

Eva Vleugels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en overige gegevens die u actief verstrekt in correspondentie of telefonisch: 2 jaar

  • locatiegegevens en gegevens over uw activiteiten op onze website: 2 jaar

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Eva Vleugels verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven (zoals Wix, waarmee deze website gebouwd werd) die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Eva Vleugels blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Tot slot worden uw gegevens door ons niet verwerkt buiten de EU, en maken wij geen gebruik van automatische besluitvorming.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Eva Vleugels en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een andere, door u genoemde organisatie, te sturen.


U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@evavleugels.be.

Eva Vleugels wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie

HOE WIJ PERSOONSGEGEVENS BEVEILIGEN

Eva Vleugels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met mij via info@evavleugels.be.

COOKIEVERKLARING

Versie 1, 20 januari 2021

HET GEBRUIK VAN COOKIES

www.evavleugels.be maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van uw computer, mobiele telefoon, smartwatch of tablet wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.
 
Het gebruik van cookies is van groot belang voor het goed laten draaien van onze website, maar ook cookies waarvan je niet direct het effect ziet zijn zeer belangrijk. Dankzij de (anonieme) input van bezoekers kunnen we het gebruik van de website verbeteren en deze gebruiksvriendelijker maken.

TOESTEMMING VOOR HET GEBRUIK VAN COOKIES

Voor het gebruik van bepaalde cookies is jouw toestemming vereist. Dit doen wij door middel van een zogenaamde cookiebanner.

DE GEBRUIKTE TYPE COOKIES EN HUN DOELSTELLINGEN

Wij gebruiken functionele cookies, geanonimiseerde analytische cookies en analytische cookies.

Functionele cookies gebruiken we om de website beter te laten functioneren en om een gebruikersvriendelijkere ervaring voor de bezoeker te kunnen aanbieden. Zo slaan we bijvoorbeeld de dienst op die je wilt boeken.


Geanonimiseerde analytische cookies zorgen ervoor dat iedere keer wanneer je een website bezoekt er een anonieme cookie wordt gegenereerd. Deze cookies weten of je de site al eerder bezocht hebt of niet. Alleen bij het eerste bezoek wordt er een cookie aangemaakt. Bij volgende bezoeken wordt er gebruik gemaakt van de reeds bestaande cookie. Deze cookie dient enkel voor statistische doeleinden. Zo kunnen daarmee de volgende data verzameld worden:

  • het aantal unieke bezoekers

  • hoe vaak gebruikers de site bezoeken

  • welke pagina’s gebruikers bekijken

  • hoelang gebruikers een bepaalde pagina bekijken

  • bij welke pagina bezoekers de site verlaten.


Analytische cookies zorgen ervoor dat iedere keer wanneer je een website bezoekt er een cookie wordt gegenereerd. Deze cookies weten of je de site al eerder bezocht hebt of niet. Alleen bij het eerste bezoek wordt er een cookie aangemaakt. Bij volgende bezoeken wordt er gebruik gemaakt van de reeds bestaande cookie. Deze cookie dient enkel voor statistische doeleinden. Zo kunnen daarmee de volgende data verzameld worden:

  • welke pagina's je hebt bekeken

  • hoe lang je op een bepaalde pagina bent gebleven

  • bij welke pagina je de site hebt verlaten.

COOKIES BLOKKEREN EN VERWIJDEREN

Je kunt cookies eenvoudig zelf blokkeren en verwijderen via je internetbrowser. Ook kun je je internetbrowser zodanig instellen dat je een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Je kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Bekijk voor deze mogelijkheden de helpfunctie van je browser. Wees er van bewust dat als je geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan of zelfs dat je de website helemaal niet meer kunt bezoeken.

NIEUWE ONTWIKKELINGEN EN ONVOORZIENE COOKIES

De teksten van onze website kunnen op ieder moment worden aangepast door voortdurende ontwikkelingen. Dit geldt ook voor onze cookieverklaring. Neem deze verklaring daarom regelmatig door om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.
 
In blogartikelen kan gebruik worden gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op www.evavleugels.be wordt ontsloten door middel van bepaalde codes (embedded content). Denk hierbij aan bijvoorbeeld YouTube video's. Deze codes maken vaak gebruik van cookies. Wij hebben echter geen controle op wat deze derde partijen met hun cookies doen.

Het kan ook voorkomen dat via onze websites cookies worden geplaatst door anderen, waarvan wijzelf niet altijd op de hoogte zijn. Kom je op onze website onvoorziene cookies tegen die je niet kunt terugvinden in ons overzicht? Laat het ons weten via info@evavleugels.be. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met de derde partij en vragen welke cookies ze plaatsen, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze je privacy gewaarborgd hebben.

 

BEELDRECHTEN

augustus 2021

HOMEPAGE

  • Logo: © Marleen Marien en Dewi De Waele

  • Boom bovenaan: Johannes Plenio, Pexels

  • Hand in hand (naast aanbod Homepage): Elly Fairytale, Pexels

  • Pictogrammen midden op de pagina: Ery Prihananto, Paintingred & Amonrat rungreangfangsai, Vecteezy

  • Illustratie zelf-knuffel en illustratie 2 handen: Freepik

  • Foto van Eva: Keep Louking

ZEN SHIATSU

COACHING

  • Banner bovenaan: Bri Schneiter, Pexels

  • Twee mensen met in elkaar gevouwen handen: Priscilla Du Preez, Unsplash

  • Piekerend meisje: Ben White, Unsplash

  • Handen op boomstam: Shane Rounce, Unsplash

  • Vijf elementen en hun organen: Zanna26, Adobe Stock

  • Twee lachende kinderen onderaan: Wix

PRIVÉ-LESSEN

OVER EVA

ONLINE BOEKEN

FAQ

  • Banner: Martin Damboldt, Pexels